En liten önskelista

Snart är det dags för min födelsedag. Högst upp på min önskelista står pysselgrejer, främst stämplar och nya plattor till min big shot (jag tror att dom jag har håller på att ge upp). Men jag skulle lika gärna kunna prata arabiska, grekiska eller latin när jag ska förklara för min familj om vad jag önskar mig. Jag tror dom skulle förstå ungefär lika mycket då.

Det finns många pysselbutiker och butiker för scrapbooking. Många fler än jag ver om säkert. Men jag har några favoriter (såklart). Många har liknande saker och vissa har bara saker från sitt egna märke. Jag tänkte ändå ta tillfället i akt att skriva några butiker som jag tycker om som har innehåll som jag önskar mig (länkarna visar vad jag önskar mig). 

Det finns två butiker som jag beställer ifrån mest. Den ena är PY Hobby och dom har många jättefina pappersblock. En annan butik jag beställer mycket ifrån är Kristinas Scrapbooking. Där finns det mesta. Där finns bland annat plattor som passar till min big shot.

Hos Gummiapan köpte jag min julkalender i julas och jag var väldigt nöjd. Där finns det många fina dies med svenska texter på. Det finns väldigt många dies med engelska texter, men det känns inte som att det finns lika många med svenska (som jag har hittat i alla fall)
 
Scrapbruket är dom som har mest saker som jag önskar mig just nu. Framför allt önskar jag mig stämplar från Art Impressions och Stamping Bella. De har även helt underbara stämplar från Penny black, Rox Stamps och Katzelcraft. Jag gillar dock de flesta stämplar från de flesta märkena, men dessa som jag har länkat har jag velat ha ett tag (har inga från de märkena) så de är extra intressanta.


Senaste stämpeln jag köpte (dock på facebook i en köp-och-sälj grupp)